Mr. Mohamed Baadoudi

Omdat iedere zaak uniek is, vergt iedere zaak een unieke aanpak.
De te Amsterdam geboren en getogen mr. Mohamed Baadoudi is al op vroege leeftijd begonnen aan zijn juridische carrière. Op zijn 19e heeft mr. Baadoudi bij Gaasbeek en Gaasbeek Advocaten als student stage gelopen en daarmee was zijn keuze om advocaat te worden snel gemaakt.

Voor mijn cliënten wil ik een echte “steun en toeverlaat” zijn, niet alleen op juridisch gebied. Ik geef ze mee dat zij bij mij de zaak echt los kunnen laten. Dat geeft voor een cliënt veel rust in een vaak onzekere en hectische tijd. Ik kies daarbij bewust voor een langdurige relatie met mijn cliënt.

Lees meer


Na het behalen van zijn hbo-diploma Sociaal Juridische Dienstverlening heeft mr. Baadoudi naast zijn fulltime baan als juridisch medewerker de universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit te Rotterdam gevolgd en met succes afgerond.

Mr. Baadoudi is een gedreven advocaat die zich zowel in de zaak als in zijn cliënt verdiept. Mr. Baadoudi staat bekend om zijn scherp analytisch vermogen, waardoor hij goed in staat is om een zaak tactisch en strategisch voor zijn cliënt neer te zetten. Hij denkt verder dan zijn tegenstander en gaat een inhoudelijke discussie niet uit de weg.

De sociale en persoonlijke aanpak van mr.Baadoudi en zijn betrokkenheid bij en voor de cliënt zorgen voor een optimale cliënt-advocaatverhouding. Daarnaast gebruikt mr. Baadoudi zijn deskundigheid om voor zijn cliënt het beste resultaat te bereiken.


Mr. Baadoudi heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden geregistreerd:

• Sociaal-zekerheidsrecht
- Internationaal (arbeids)recht
- Sociale voorzieningen
- Volksverzekeringen
- Werknemersverzekeringen

• Strafrecht
- Financieel economisch strafrecht
- Fiscaal strafrecht
- Jeugdstrafrecht
- Milieu strafrecht
- Militair strafrecht
- TBS

• Huurrecht
- Bedrijfsruimte - Woonruimte

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.