Mr. Hans Gaasbeek

Mr. Hans Gaasbeek is gespecialiseerd in strafrecht, variërend van verkeersdelicten tot ernstige misdrijven. Hij is een door de wol geverfd strafpleiter, met veel oog voor de menselijke aspecten van een zaak. Als lid van de Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA) behoort hij tot een selecte groep van hooggekwalificeerde specialisten. Daarnaast staat Hans al vele jaren psychiatrisch patienten bij die gedwongen opgenomen worden of gedwongen worden behandeld.

Lees meer


Mr. Gaasbeek helpt u op zeer persoonlijke wijze uw problemen met justitie, klein of groot, tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Naast zijn dagelijkse strafrechtpraktijk houdt hij zich intensief bezig met allerlei zaken op het gebied van mensenrechten.

De sociaal zwakkere cliënt kan met problemen op het terrein van het strafrecht en de psychiatrie altijd bij hem terecht. Vanaf het begin van de 90’er jaren heeft Hans Gaasbeek een naam opgebouwd als pleitbezorger van in het buitenland bedreigde collega’s.

Informatie over deze werkzaamheden vindt u door te “googlen” op Hans Gaasbeek + advocaat (of lawyer). Ook kunt u de volgende websites bezoeken: www.ikv.nl , www.vsan.nl, www.advocatenzondergrenzen.nl, www.aed-edl.net en www.dagvandebedreigdeadvocaat.nl


Mr. Gaasbeek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-rechtsgebieden geregistreerd:

• Psychiatrisch patiëntenrecht
• Strafrecht


Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.