Over ons

Gaasbeek, Gaasbeek en Baadoudi Advocaten is de gezamenlijke naam van Gaasbeek en Gaasbeek Advocaten en Advocaatkantoor Baadoudi. Wij bieden rechtshulp en advies aan particulieren en ondernemingen. De advocaten zijn niet alleen zeer ervaren, maar ook sociaal ingesteld en betrokken bij hun cliënten.

...
Generic placeholder image

Mr. Hans Gaasbeek

Mr. Hans Gaasbeek is gespecialiseerd in strafrecht, variërend van verkeersdelicten tot ernstige misdrijven. Hij is een door de wol geverfd strafpleiter, met veel oog voor de menselijke aspecten van een zaak. Als lid van de Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA) behoort hij tot een selecte groep van hooggekwalificeerde specialisten.
Meer lezen »

Generic placeholder image

Mr. Symone Gaasbeek-Wielinga

Mr. Symone Gaasbeek-Wielinga behandelt ook strafzaken maar is vooral gespecialiseerd in familierecht. Sinds geruime tijd legt zij zich toe op mediation (bemiddeling), met name op de haar vertrouwde gebieden van echtscheiding, omgangsregeling, gezag en erfrecht.
Meer lezen »

Generic placeholder image

Mr. Mohamed Baadoudi

Mohamed is een gedreven advocaat die zich zowel in de zaak als in zijn cliënt verdiept. Mohamed staat bekend om zijn scherp analytisch vermogen, waardoor hij goed in staat is om een zaak tactisch en strategisch voor zijn cliënt neer te zetten. Hij denkt verder dan zijn tegenstander en gaat een inhoudelijke discussie niet uit de weg.
Meer lezen »