Disclaimer

Gaasbeek, Gaasbeek en Baadoudi Advocaten is de gezamenlijke naam van de ondernemingen: Gaasbeek en Gaasbeek Advocaten en Advocatenkantoor Baadoudi B.V. Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met één van de hierboven genoemde ondernemingen. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheids-verzekering wordt uitbetaald vermeerderd met het eigen risico.

Gaasbeek en Gaasbeek Advocaten beschikt niet over een Stichting Derdengelden en kan geen derdengelden in ontvangst nemen.

Advocatenkantoor Baadoudi is aangesloten bij Stichting Beheer Derdengelden Advocaten Nieuwe Gracht, gevestigd te (2011 NB) Haarlem aan de Nieuwe Gracht 5A.

Gaasbeek en Gaasbeek zijn verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid bij Hienfeld Assuradeuren en is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Als een van beide advocaten van kantoor Gaasbeek en Gaasbeek afwezig is neemt de andere advocaat voor hem of haar waar. U kunt het secretariaat bellen voor meer informatie over vakantiewaarneming. Van maandag t/m vrijdag is ons kantoor bereikbaar.

Advocatenkantoor Baadoudi B.V. is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en tegen beroepsaansprakelijkheid verzekerd bij RISK verzekeringen. Als mr. Baadoudi afwezig is neemt mr. M.J. van der Veen voor hem waar. Mr. M.J. van der Veen is gevestigd te (2011 NB) Haarlem aan de Nieuwe Gracht 5A en bereikbaar op 023-5428550.

KVK/BTW nummers

  • KVKGaasbeek en Gaasbeek Advocaten: 34323558
  • BTWGaasbeek en Gaasbeek Advocaten: NL005824291B01
  • KVKAdvocatenkantoor Baadoudi B.V.: 93045867
  • BTWAdvocatenkantoor Baadoudi B.V.: NL866258577B01
  • REKStichting Beheer Derdengelden Advocaten Nieuwe Gracht: NL37TRIO0391071750